Фото без опису16 травня в м. Чернігів на стадіоні  «Локомотив» відбулися  обласні змагання з футболу 8х8 ГО «ЧОО ВФСТ «Колос» серед ветеранів 40-49 років та 50 років і старші.

Участь в змаганнях прийняли дві команди Ріпкинської громади. Команди  грали  по коловій системі. У категорії  50+ змагалося 4 команди.

Результати ігор: Ріпки – Дмитрівка (Бахмацька ТГ) – 3:0;

Борзна – Куликівка – 0:1;

Дмитрівка – Борзна – 1:1;

Ріпки – Куликівка – 3:0;

Борзна – Ріпки – 1:1;

Дмитрівка – Куликівка – 2:2.

Набравши 7 очок переможцями обласних змагань стали ріпкинські ветерани. На другому місці команда з Куликівки, третє місце у борзнянських футболістів.

У категорії 40+ відбулась тільки одна гра. Команда Ічнянської ТГ на змагання не з’явилась. У вирішальному матчі грали Ріпки – Н. Сіверський. Після першого тайму наша команда програвала 0:1, але переможні голи забили Дмитро Кашуба, Андрій Чиж та Іван Тимошенко. Гра закінчилася з рахунком 3:2 на користь ветеранів з Ріпок.

Команди – переможниці в двох категоріях були нагороджені дипломами, кубками, гравці медалями.

Обидві наші команди отримали право представляти Чернігівську область на Всеукраїнських змаганнях, які відбудуться в м. Приморськ, Запорізької області.

Вітаємо наших ветеранів з таким успіхом!

Виїзд команд на змагання відбувся за підтримки Ріпкинського місцевого осередку «Колос» та президента благодійного фонду ім. С.Русової  Івана Чауса.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису