Фото без описуВчора, 9 червня, відбулась п’ята сесія селищної ради восьмого скликання.

У роботі сесії взяли участь 21 депутат, на розгляд було винесено 67 питань порядку денного.

На сесію були запрошені старости, начальники відділів та керівники комунальних установ.

Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, всі винесені питання попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій. Саме тому, майже всі рішення були одноголосно схваленні депутатами.

Так, під час засідання, обранці затвердили звіти про виконання бюджетів колишніх сільських та селищних рад, що ввійшли до складу Ріпкинської селищної ради, за 2020 рік. Також були внесені зміни до рішення третьої сесії селищної ради восьмого скликання від 24 грудня 2020 року «Про бюджет Ріпкинської селищної ради на 2021 рік».

Депутати затвердили «Програму розвитку фізичної культури та спорту Ріпкинської селищної ради на 2021-2025 роки». Під заходи з виконання програми закладені кошти на визначені роки.

Також були внесені зміни до раніше затверджених програм над реалізацією яких вже проводиться відповідна робота виконавців.

У ході цієї сесії також прийнято низку рішень, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою та надання дозволу на розробку проектів тощо.

Незважаючи на досить великий перелік питань порядку денного, засідання п’ятої сесії восьмого скликання селищної ради пройшло злагоджено та організовано.

Фото без опису

 

 

Фото без опису