Подяка за волонтерство і допомогу ЗСУ

Селищний голова Сергій Гарус передав подяку, від однієї з військових частин, сільгоспвиробнику, волонтеру Вячеславу Мажузі. Очільник громади подякував за підтримку наших військових.

Сказ – що потрібно знати

Сказ - смертельно небезпечне вірусне захворювання всіх теплокровних тварин і людини, яке викликає ураження центральної нервової системи та призводить до страшної смерті, яку неможливо запобігти, коли симптоми проявилися.

І знову сумна звістка сколихнула нашу громаду

Звістка про смерть українських захисників завжди є важкою і болісною… Ще один український військовий, ще один наш земляк, що воював за мир та свободу нашої країни, пішов від нас.

Поліція інформує!

З 1 березня 2024 року на автомобільних дорогах загального користування державного значення Чернігівської області вводиться обмеження на рух вантажного транспорту.

Ріпкинська громада стала учасником проєкту «З теплом у серці до серця»

Сьогодні до громади завітали представники ГО «Київський інститут стратегічного аналізу та реформи» (ГО «КІСАР»). Голова громади Сергій Гарус та директор ГО «КІСАР» Вячеслав Козак обговорили реалізацію проєкту в громаді.

Проєкт «Автошкола для осіб з інвалідністю»

Нині серед громадян України користується попитом послуга з отримання посвідчення водія. Серед охочих кермувати автівкою є й люди з інвалідністю. Саме тому в Україні було створено автошколи для осіб з інвалідністю. «Автошколи для осіб з інвалідністю» – це флагманський проєкт Міністерства внутрішніх справ України, який реалізується у рамках ініціативи «Без бар’єрів» Першої леді України Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ.

Соціальна допомога для ветеранів та переселенців від транспортної компанії Грузар

У березні 2024 року Українська компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.