28 липня відбудеться прощання із загиблим Героєм

28 липня відбудеться прощання із загиблим Героєм

У неділю, 28 липня 2024 року, відбудеться прощання із загиблим Героєм, який віддав своє життя за Україну – Тітенком Максимом Володимировичем. О 9.15 – зустрінемо траурний кортеж до батьківського дому( вул.Українська в селищі Ріпки), по вулицях: Київська, Чернігівська, В.П.Ткаченка, Українська. 10.30 – рух траурної колони до церкви по вулицях: Українська, В.П.Ткаченка, Чернігівська, Святомиколаївська. 10.45 - зустрінемо Захисника біля входу до Свято-Миколаївського храму. 11.00 – відспівування в храмі. Поховають Героя на Центральному кладовищі в Ріпках. Приносимо щирі співчуття рідним та близьким захисника, розділяємо ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Просимо всіх жителів Ріпкинської громади віддати належну шану та гідно провести в останню дорогу нашого Захисника, який поклав своє життя за свободу і незалежність України!

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі:  Розкидач органічних добрив МВУ(РУМ)-6 або еквівалент (код згідно ЄЗС ДК 021:2015: 34220000-5         Причепи

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Розкидач органічних добрив МВУ(РУМ)-6 або еквівалент (код згідно ЄЗС ДК 021:2015: 34220000-5         Причепи

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі:

І знову сумна звістка

І знову сумна звістка

З великим сумом і глибоким смутком повідомляємо, що наша громада втратила ще одного Героя, 19.07.2024 року під час  виконання бойового завдання в районі н.п. Торське Донецької області  загинув наш земляк,  Тітенко Максим Володимирович, 12.05.1986 року народження.

В Ріпкинській селищній громаді продовжується реалізація проєкту «З теплом у серці до серця», який виконує ГО «Київський інститут стратегічного аналізу і реформ «КІСАР» у межах програми CLEAR.

В Ріпкинській селищній громаді продовжується реалізація проєкту «З теплом у серці до серця», який виконує ГО «Київський інститут стратегічного аналізу і реформ «КІСАР» у межах програми CLEAR.

12 та 19 липня на базі Ріпкинського ліцею імені Софії Русової та Ріпкинського ліцею Ріпкинської селищної ради пройшли тренінги «Емоційна компетентність в умовах війни» для мешканців нашої громади. Такі колективні заходи в наш час є дуже важливими та допомагають людям утримувати позитивний емоційний настрій, легкість та оптимізм. У нестабільності та небезпеці сьогодення, ці позитивні емоції є вкрай важливими для здорового стану психічної системи кожної людини.

«З теплом у серці до серця»

«З теплом у серці до серця»

10 та 11 липня у Ріпкинській селищній громаді на базі  ДНЗ “Веселка” та Ріпкинського ліцею імені Софії Русової  пройшли гуманітарні тренінги для дітей «Терапевтична іграшка: «Teddy Bear Therapy». Ці заходи продовжують реалізовуватися в рамках проєкту «З теплом у серці до серця», який виконує ГО «Київський інститут стратегічного аналізу і реформ «КІСАР» у межах програми CLEAR.

У громаді поклали квіти до пам’ятних знаків з нагоди Дня Державності України

У громаді поклали квіти до пам’ятних знаків з нагоди Дня Державності України

Сьогодні, в День Української Державності, в.о. голови Чернігівської РДА Сергій Крамаренко разом з головою громади Сергієм Гарусом долучились до церемонії покладання квітів до пам'ятного знаку "Борцям за волю і незалежність України", стіни пам'яті " Загиблим Героям України", меморіального комплексу полеглим учасникам антитерористичної операції на сході України та загиблим під час Революції Гідності - Героям Небесної Сотні, вшанувавши всіх тих, хто відстоював незалежність Української держави на різних етапах її державотворення.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі:  Розкидувач мінеральних добрив (код згідно ЄЗС ДК 021:2015: 34910000-9 - Гужові чи ручні вози, інші транспорт

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Розкидувач мінеральних добрив (код згідно ЄЗС ДК 021:2015: 34910000-9 - Гужові чи ручні вози, інші транспорт

1.Найменування замовника: Ріпкинська селищна рада (далі – Замовник)

Шановні мешканці громади!

Шановні мешканці громади!

Робоча група з громадської безпеки та соціальної згуртованості Ріпкинької ТГ щиро запрошує всіх небайдужих взяти участь у важливому заході, спрямованому на покращення якості життя нашої спільноти. 

УВАГА! НАВЧАЛЬНІ СТРІЛЬБИ!

УВАГА! НАВЧАЛЬНІ СТРІЛЬБИ!

До уваги мешканців селища Ріпки та прилеглих населених пунктів! 09 та 11 липня 2024 року з 09.30 до 13.30 год. на полігоні за межами селища Ріпки будуть проводитись навчальні стрільби. Може бути чути постріли. Зберігайте, будь ласка, спокій!