Фото без описуУже 25 років, як наша держава отримала Основний Закон – Конституцію України, яка стала реальним фундаментом розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

Ця урочиста подія відкрила громадянам України можливості для реалізації їх прав та свобод, широкі перспективи для всебічного розвитку та консолідації на основі громадянського суспільства. Задекларувавши ідеали рівності та справедливості, які сповідують усі цивілізовані країни світу, цей важливий державний документ остаточно закріпив створення нової європейської держави. 

Усім нам хочеться бачити Україну сучасною, сильною і процвітаючою державою. Однак, демократичний розвиток ніколи не був легким. День Конституції покликаний нагадати, що досягнення цієї мети залежить від кожного з нас, від нашої спільної відповідальності за сьогодення і майбутнє країни, дотримання законності та правопорядку, від активної участі в житті країни.

З нагоди державного свята – Дня Конституції України бажаю всім миру, добробуту, життєвих гараздів та високих досягнень у розбудові вільного, справедливого і солідарного суспільства.
Слава Україні!

З повагою, селищний голова Сергій Гарус