Фото без описуУкраїнський День родини – відносно молоде свято і відзначається з 2012 року. Відповідний Указ Президента України №1209/2011 «Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят» був підписаний 30 грудня 2011 року.

Сьогодні, 8 липня, селищний голова Сергій Гарус привітав багатодітні сім’ї Примаченко з Ловині та Хохлових з Вишневого. Голова громади побажав родинам добробуту, щастя, миру, злагоди та порозуміння, і щоб ніякі мінливості долі не могли роз’єднати найдорожче і цінне, що є у людини, –  її родину.

Ці багатодітні родини отримали пральні машини.

Напередодні свята відділом соціальних служб КЗ "Центр надання соціальних послуг" Ріпкинської селищної ради спільно з Благодійним фондом "Карітас-Київ"  проведено благодійну акцію "Від родини до родини". Завдяки спільній та злагодженій співпраці з отцем Юрієм Логаза з м. Славутича та о. Романом Сиротичем пятдесят сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах отримали набори продуктів харчування. Допомога була надана завдяки фінансової підтримки добродіїв зі США та при координації Благодійного Фонду "Карітас-Київ".

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису