Фото без опису14 жовтня відзначається День захисників та захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва. Україна вшановує тих, хто в усі часи обороняв її територію, суверенітет та мир.

З цієї нагоди 13 жовтня, в приміщені селищної ради відбулись урочистості за участю селищного голови Сергія Гаруса, представників четвертого відділу Чернігівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та учасників АТО.

З вітальним словом до усіх присутніх звернувся голова громади. Сергій Гарус зазначив, що найцінніше, що є в нашому житті - це мир і спокій. Саме завдяки відвазі та мужності наших бійців у зоні проведення антитерористичної операції, ми маємо мирне небо над головою. Очільник громади подякував всім жителям Ріпкинщини, які захищають нашу країну на сході та всім, хто бере активну участь у підтримці армії, а також привітав усіх присутніх зі святом Покрови Пресвятої Богородиці.

З вітальними словами до присутніх звернулись начальник четвертого відділу Чернігівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор Роман Куліш, голова організації ветеранів Ріпкинської селищної ради Валентина Близнюк.

Грамотою Ріпкинської селищної ради за високий професіоналізм, особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності української держави та з нагоди Дня захисників і захисниць України нагороджені, учасники бойових дій в зоні проведення АТО: Палій Дмитро Олександрович, Шевцов Микола Олександрович, Шовковий Сергій Миколайович, Мальковць Юрій Олександрович.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису