Фото без описуСтаном на 29 серпня поточного року ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», повернуло клієнтам понад 3,6 млн гривень переплат та помилково сплачених коштів.

В компанії наголошують: виплати здійснюються щоденно і в порядку черговості надходження заяв. Так, протягом червня-серпня кошти повернули 1736 заявникам.

«Ми розуміємо всю складність ситуації і робимо все залежне для прискорення процесу виплат. Звичайно, нашим побутовим споживачам було б простіше, якби вони мали змогу відстежувати рух черги в онлайн форматі. На жаль, втілення цієї ідеї в життя потягне за собою додаткові витрати на розробку відповідного програмного забезпечення. Ми вважаємо, що доцільніше спрямувати ці кошти на повернення переплат», — підкреслив директор ТОВ «Чернігівгаз Збут» В’ячеслав Зозуль.

 Автоматичне переведення переплат з особового рахунку в ТОВ «Чернігівгаз Збут» на особовий рахунок клієнта у ТОВ ГПК «Нафтогаз України» наразі неможливе, адже це різні юридичні особи і механізм такого переведення досі неузгоджений.

 Нагадаємо, споживач, який має переплату або сплатив за газ помилково, може надіслати заяву (https://bit.ly/3pXiLXf )на повернення коштів. Детальніше про повернення коштів читайте на сайті ТОВ «Чернігівгаз Збут».(https://bit.ly/3pXiLXf)

 Довідково: З 1 травня поточного року побутових клієнтів ТОВ «Чернігівгаз Збут» було автоматично переведено до постачальника «останньої надії», функції якого виконує ГПК «Нафтогаз України».

 

«ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Надійний та зручний для кожного.