Фото без описуУ серпні 2022 року виконкомом Ріпкинської селищної ради було направлено звернення на адресу Державної міграційної служби України з проханням відновлення роботи Ріпкинського сектору Управління Державної міграційної служби у Чернігівській області.

За результатом розгляду такого звернення Державна міграційна служба України повідомила про те, що з 01.07.2022 року  в Ріпкинському секторі ДМС оголошено простій й наразі відновити роботу підрозділу немає можливості.   Також відмічено, що при коригуванні роботи територіальних ДМС, в тому числі й Ріпкинського, Державною міграційною службою було враховано актуальну безпекову та міграційну ситуацію в Україні, спричинену військовою агресією російської федерації.

Профільні адміністративні послуги, які надавалися Ріпкинським сектором ДМС можна отримати в місті Чернігів звернувшись до:

  • сектору оформлення документів УДМС у Чернігівській області, вулиця Шевченка, 51а, консультації за телефоном (0462) 95-15-58;
  • Новозаводського та Деснянського відділів у м. Чернігів, вулиця Шевченка, 26, консультації за телефоном (0462) 95-23-23.