Фото без описуЩо енергетична галузь дуже важлива ми знали завжди, але по-справжньому  відчули, наскільки життєво необхідна, тільки зараз, коли вороги щоденно руйнують нашу енергетичну інфраструктуру.

Енергетики задля відновлення пошкодженої мережі працюють в екстремальних умовах і вдень, і вночі. Вони також на передовій, хоча у них фронт інший – енергетичний. Та відповідальність не менша – наші з вами життя.

Цього року до привітань приєднується кожен українець, хто на собі відчув результати вашої цілодобової роботи. Ми радіємо, коли після багатогодинних відключень у наших домівках з’являється світло.

Щиро вітаємо енергетиків і дякуємо за невтомну працю.

Селищний голова Сергій Гарус вручив енергетикам заслужені відзнаки.

За сумлінну працю, високий професіоналізм в роботі та з нагоди професійного свята – Дня енергетика Грамотою Ріпкинської селищної ради нагороджено:

БАБИЧА Станіслава Михайловича – електромонтера оперативно-виїзної бригади 5 групи Ріпкинської дільниці Чернігівського району електричних мереж;

БАШЛАКА Юрія Вікторовича – електромонтера з експлуатації електролічильників 4 групи експлуатації приладів обліку Чернігівського району електричних мереж.

Сьогодні день зимового сонцестояння. Вже від завтра день ставатиме довшим, а світло почне перемагати темряву і обов’язково переможе!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису