Фото без описуТовариство з обмеженою відповідальністю ім. Шевченка на виконання ст.10 Закону України «Про охорону атмосферного повітря» повідомляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, що розташовані за адресою:15063, Чернігівська область, Чернігівський район, с. Малий Листвен, вул. Промислова, буд. 9.

 

 

Товариство з обмеженою відповідальністю ім. Шевченка повідомляє про намір отримати дозвіл на викид забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами об об’єкту за адресою: 15063, Чернігівська область, Чернігівський район, с. Малий Листвен, вул. Промислова, буд. 9.

Джерелами впливу на стан атмосферного повітря являється технологічне обладнання обробки зерна — очищення, сушіння, зберігання в силосних складах, ремонтної служби, служб енергозабезпечення. При роботі технологічного обладнання в атмосферне повітря від стаціонарних джерел надходять забруднюючі речовини: речовини у вигляді суспендованих твердих частинок, сполуки азоту (двоокис азоту, оксид діазоту), оксид вуглецю, діоксид сірки, аерозолі зварювання, парникові гази: метан та двоокис вуглецю. Загальні обсяги викидів складають — 3230,461(з них вуглецю діоксид - 3209,682 т/р к).

Адміністрація ТОВ ім. Шевченка зобов'язується виконувати норми i правила охорони навколишнього природного середовища та вимоги екологічної безпеки на всіх етапах         експлуатації        технологічного   обладнання. Викиди забруднюючих речовин відбуваються в межах допустимих норм. Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від підприємства      не створюють      перевищення рівня граничнодопустимих концентрацій на межі нормативної санітарно-захисної зони, що  підтверджується проведеними розрахунками розсіювання забруднюючих речовин.

Для ознайомлення з більш детальною інформацією про отримання дозволу ТОВ ім. Шевченка звертатися за адресою: 15054, Чернігівська область, Чернігівський район, с. Tapaca Шевченка, вул. Тарасевича, буд. 1 Б, за тел.+З 80464144631.

Зауваження громадські організації та окремі громадяни можу направляти протягом 30 календарних днів з моменту публікації Заяви до Чернігівської обласної державної адміністрацїі за адресою: 14000, Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7.

 

Адміністрація ТОВ ім. Шевченка