Фото без опису4 березня в приміщенні Ріпкинського ліцею ім. Софії Русової відбувся Кубок Ріпкинської селищної ради  з волейболу серед жіночих команд, організатори змагань місцевий осередок «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» та відділ культури, молоді і спорту Ріпкинської селищної ради.

В змаганнях брали участь 4 команди: «Олімпійка» та  «Живчики» - це команди учнів Ріпкинського ліцею ім. Софії Русової, «Випускники» - збірна команда учнів  Ріпкинського ліцею та Ріпкинського ліцею ім. Софії Русової і команда «25+», назва якої говорить сама за себе.

Змагання проходили по коловій системі. І місце виборола команда «Олімпійка», команда «25+» посіла ІІ місце, бронзовими призерами стали  «Живчики», а «Випускники» отримали нагороди за участь.

Грамотами нагороджені  і кращі гравці команд: Вікторія Савчинська («Олімпійка»), Юлія Карпенко (25+), Аліна Кіліяненко («Живчики»), Вероніка Лутченко («Випускники»). Кращим гравцем Кубку стала Альона Чумаченко («Олімпійка»), яка і отримала приз та грамоту.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису