Фото без опису6 жовтня 2023 року під головуванням селищного голови Сергія Гаруса відбулось пленарне засідання сімнадцятої сесії селищної ради восьмого скликання. До порядку денного було внесено 41 питання.

Депутати одноголосно затвердили такі програми:

-Грошова винагорода для заохочення провідних спортсменів Ріпкинської місцевої дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» на 2024-2025 роки;

-Надання одноразової матеріальної допомоги членам сімей загиблих (померлих) військовослужбовців та мирних жителів Ріпкинської селищної територіальної громади, які загинули (померли), виконуючи свій громадянський обов’язок із захисту незалежності та територіальної цілісності України, підтримання громадського порядку на території Ріпкинської громади в умовах відсічі збройній агресії російської федерації,  на  2024 рік.

Також депутати затвердили Положення про персональні стипендії Ріпкинської селищної ради обдарованим дітям в галузі освіти.

При розгляді земельних питань затвердили передачу у власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки), перелік земельних ділянок право оренди яких виставляється на земельні торги. Розглядали питання передачі в оренду земельних ділянок несільськогосподарського і сільськогосподарського призначення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису