Фото без опису22 грудня в Україні відзначають День енергетика. З цієї нагоди голова громади Сергій Гарус привітав працівників галузі Ріпкинської громади.

Голова громади подякував енергетикам за нелегку роботу, яку вони виконують і вдень, і вночі за будь-яких погодніх умов. Побажав присутнім міцного здоров’я, добробуту в родинах, безпечної роботи та мирного неба над головою.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня енергетика Почесною Грамотою Ріпкинської селищної ради нагороджено:

Летошко Євгена Вікторовича – електромонтера оперативно-виїзної бригади 3 групи Ріпкинської дільниці Чернігівського РЕМ;

Кузьменко Жанну Олександрівну – електромонтера з експлуатації електролічильників 3 групи технічного аудиту Ріпкинської енергозбутової дільниці Чернігівського РЕМ.

Гоголева Олександра Сергійовича - провідного інженера з розподілу електроенергії Ріпкинської дільниці Чернігівського РЕМ.

За сумлінну працю, високий професіоналізм в роботі та з нагоди професійного свята – Дня енергетика Почесною Грамотою Ріпкинської селищної ради нагороджено Остапенко Валентина Михайловича – електромонтера з експлуатації розподільчих мереж 3 групи Радульської дільниці з експлуатації електромереж №2 Ріпкинської дільниці Чернігівського РЕМ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису