Фото без описуДорога громадо!

Різдво – це завжди народження надії на краще, на здійснення найбільш заповітніших мрій і помислів. Ці дні завжди були часом сімейного єднання.

Однак воєнний час вносить свої корективи: чимало українців перебуває у цей світлий день в окопах, а хтось відзначає свято за кордоном, подалі від повітряних тривог. Багато хто, на превеликий жаль, уже втратив свій дім чи рідних на цій жорстокій війні.

Тому для величезної кількості наших співгромадян цьогорічне Різдво є святом спогадів про часи, коли родина могла збиратись разом за щедрим різдвяним столом. А ще це свято мрій про прийдешні зустрічі.

Нажаль війна, яку веде росія проти нашої країни, не дасть змоги нашим захисникам обійняти своїх рідних та близьких на свята. Але підступний ворог невзмозі розірвати те єднання, яке є між нами, яке веде нас до нашої Перемоги через усі виклики та небезпеки.

Бажаємо вам, щоб та надія, яку кожен із нас плекає у серці, ті сокровенні бажання про Перемогу, про повернення додому найдорожчих для нас людей, про мирне майбутнє для наших дітей справдилися.

 З Різдвом Христовим!

Фото без опису