Фото без опису

З настанням весни традиційно пожвавлюється попит на працівників сільського господарства, адже саме в цю пору року стартують весняно-польові роботи. Не став винятком і цей рік. Попри воєнний стан та постійні ворожі обстріли прикордоння, місцеві сільгосппідприємства продовжують працювати та тримати економічний фронт.

На сьогодні в базі даних обласної служби зайнятості налічується понад 700 вакансій, з них 78 – в сільському господарстві. Найбільш затребувані:

– тракторист та тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва – 13 вакансій (можна заробляти до 17 тис. грн);

– підсобний робітник – 16 вакансій (до 9 тис. грн);

– водій автотранспортних засобів – 8 вакансій (до 35 тис. грн);

– дояр, оператор машинного доїння – 5 вакансій (до 15 тис. грн);

– робітник з догляду за тваринами, тваринник – 5 вакансій (до 14 тис. грн);

– охоронник – 4 вакансії (до 10 тис. грн);

– лікар ветеринарної медицини – 2 вакансії (до 20 тис. грн);

– зоотехнік – 2 вакансії (до 10 тис. грн).

Лідирують за кількістю поданих вакансій СТОВ «Батьківщина», СТОВ «Дружба-Нова», ФГ «Добрий Пан», ТОВ «Агрофірма Миколаївка», ТОВ «Наташа-Агро», ТОВ «Агрокім» та інші.

До речі, зареєстровані безробітні можуть безкоштовно пройти професійне навчання за професіями, затребуваними в сільському господарстві. Громадянам, які не мають статусу зареєстрованого безробітного, служба зайнятості пропонує скористатися ваучером на навчання.

Якщо вас зацікавили дані вакансії, звертайтеся до будь-якого структурного підрозділу обласного центру зайнятості.

Пропозиції роботи дивіться на сервісі «Єдиний портал вакансій» https://jobportal.dcz.gov.ua, в телеграм-каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz, на нашому сайті https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy

Чернігівський обласний центр зайнятості