Фото без опису14 квітня у спортивних залах Ріпкинського ліцею відбувся захоплюючий турнір з волейболу серед молоді 14-30 років, в якому взяли участь жіночі та чоловічі команди з Ріпкинської, Любецької та Киїнської громади.

Учасники турніру показали високий рівень майстерності та боротьби за перемогу. Кожен матч був напруженим і складним, одні команди в черговий раз підтвердили свій високий рівень, інші – отримали цінний досвід та вектор на кого рівнятись в майбутньому.

В жіночій сітці брали участь 3 команди. Після інтенсивних поєдинків перемогу здобула команда ВК Любеч, яка продемонструвала вражаючу командну гру та відмінні навички на майданчику. Друге місце виборола молодша команда Ріпкинської громади – «Чорні гноми», третє – ще одна команда з Ріпок «Торпеда».

В чоловічих змаганнях брали участь 5 команд: 2 команди з Ріпок, ВК Любеч та 2 команди з Киїнської громади (Киїнка та Трисвятська слобода). Перемогу також здобули представники Любецької громади. Команда ВК Любеч не програла жодної партії та заслужено посіла перше місце. Друге місце виборола старша команда Ріпкинської громади – «Ріпки-2004», третє – «Червоні дракони» (Ріпки). Команди з Киїнської громади в очному поєдинку розіграли 4 та 5 місце, де сильнішими виявились хлопці з Трисвятської Слободи.

Всі учасники турніру заслуговують на велику подяку за їхній професіоналізм, ентузіазм та спортивний дух. Захід був не тільки спортивним, але й важливою подією для спільноти, яка об'єднала молодь навколо спільної пристрасті до волейболу.

Молодіжна рада Ріпкинської селищної ради, яка є організатором змагань, висловлює подяку за допомогу в організації змагань директору Ріпкинського ліцею Сергію Анатолійовичу Лебедко, директору «РМОВФСТ „КОЛОС“» Миколі Анатолійовичу Голіку,  суддям змагань Дмитру Вікторовичу Бачурному та Владиславу Михайловичу Королю, а також гостьовим громадам за знайдений час та можливості взяти участь у змаганнях.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису