Фото без опису1.Найменування замовника: Ріпкинська селищна рада (далі – Замовник)

1.1.Місцезнаходження  замовника: 15000, Україна, Чернігівська обл., Чернігівський район, смт. Ріпки, вул. Святомиколаївська, 85

1.2. Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 04412583

1.3.Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

 

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Розкидувач мінеральних добрив (код згідно ЄЗС ДК 021:2015: 34910000-9 - Гужові чи ручні вози, інші транспортні засоби з немеханічним приводом, багажні вози та різні запасні частини).

 

3. Кількість товарів, обсяг робіт або послуг: 1 од.

3.1. Місце поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 15000, Україна, Чернігівська область, Чернігівський район, смт. Ріпки, вул. Святомиколаївська, 85.

 

4. Розміру бюджетного призначення, очікувана вартість предмета закупівлі: 195000,00 грн. (сто дев’яносто п’ять тисяч гривень 00 коп.)

Обґрунтування - Необхідність закупівлі розкидувача мінеральних добрив пов’язана з виконанням функцій, покладених на органи місцевого самоврядування, зокрема в частині благоустрою населених пунктів Ріпкинської територіальної громади, так як у зимовий період при снігопадах та ожеледицях,  розкидувач необхідний для обробки проїзної частини та тротуарів протиожеледними матеріалами.  Закупівля розкидувача мінеральних добрив з певними технічними і якісними характеристиками обґрунтована наявними потребами замовника. Тому, для дотримання принципів Закону, а саме максимальної економії та ефективності, замовник прийняв рішення провести закупівлю розкидувача мінеральних добрив з певними технічними і якісними характеристиками.

 

5. Строк поставки товарів, виконання робіт, надання послуг: до 31.08.2024 р.

                   

6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-07-08-007068-a

 

7. Вид закупівлі: відкриті торги з особливостями

 

Джерело фінансування: кошти місцевого бюджету

 

Технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі:

Розкидувач мінеральних добрив (код згідно ЄЗС ДК 021:2015: 34910000-9 - Гужові чи ручні вози, інші транспортні засоби з немеханічним приводом, багажні вози та різні запасні частини) 

 

Розкидувач мінеральних добрив повинен мати сертифікат якості або відповідності, бути новим, технічно справним, готовим до експлуатації, комплектуючі та матеріали – такі, що не були в експлуатації, відповідати екологічним нормам..

Рік виготовлення – не раніше 2020 року.

 

Якість Товару, що поставляється, повинна відповідати діючим ДСТУ, ГОСТ, технічним умовам виробника, а також має засвідчуватись документом підтверджуючим якість Товару, а саме: сертифікат якості або відповідності, або декларація відповідності, та/або паспорт виробника, або гарантійний лист про надання сертифікату відповідності при поставці Товару, а також інші документи, що засвідчують якість Товару. Якщо Товар не підлягає сертифікації, надається копія довідки про те, що дана продукція не підлягає обов’язковій сертифікації в Україні. 

Гарантія на розкидувач мінеральних добрив повинна бути надана на строк не менше ніж 24 місяців від дати поставки товару. Постачальник забезпечує здійснення технічного нагляду, гарантійного та сервісного обслуговування техніки протягом гарантійного терміну експлуатації.

 

ТЕХНІЧНІ  ХАРАКТЕРИСТИКИ  ТОВАРУ

№ з/п

Найменування показника

Технічні вимоги до товару встановлені Замовником

Технічні показники товару, які пропонує Учасник

(колонка заповнюється учасником) *

1

Стан

Новий

 

2

Тип

Причепний.

Розкидувач мінеральних добрив МВУ-5 (РУМ-5) або еквівалент.

 

3

 

Привід тарілки

 

Гідравлічний від гідромотора з регулюванням кількості сипучих речовин

 

 

4

Загальна висота, мм.

не більше 2500

 

5

Ширина, мм.

не більше 2200

 

6

Довжина, мм.

не більше 6000

 

7

Колія, мм

не більше 2000

 

8

Вантажопідйомність, тонн

не менше 5

 

9

Гарантія

не менше 24 міс 

 

10

Рік виготовлення

не раніше 2020 року