Фото без опису

Усі ми шукаємо комфортні умови життя і для кожного з нас вони свої – м’яка постіль, тепла квартира, велике ліжко, смачна вечеря. У гонитві ми часто не помічаємо кропітку роботу сотень спеціалістів, які об’єднані задля створення цих благ. Маленький блакитний вогник – той, завдяки якому можна приготувати сніданок, обід, вечерю; той, що завжди з нами; той, що забезпечує домівки теплом та затишком.

Вчасна оплата послуги розподілу газу – це підтримка. Підтримка енергетичного сектору, підтримка газовиків, які попри ворожі обстріли залишаються на своїх місцях та працюють 24/7. Нині підтримка кожного українця важлива для нас!

Нагадуємо, що сплатити за послугу розподілу природного газу потрібно до 20-го числа поточного місяця!

Для цього не потрібно стояти в чергах за аномальної температури, що перевищує позначку 35 ℃, у відділеннях Укрпошти чи у касах банків – на допомогу приходять онлайн-сервіси.

Наприклад, особистий кабінет «Газмережі», де сплатити за розподіл можна всього у 2 кліки https://my.grmu.com.ua/login.

А також для оплати послуги розподілу ви можете використовувати сервіси інтернет-послуг "Ощад 24", "ПриватБанк" та Монобанк та сервіси онлайн-платежів EasyPay.

До речі, за статистикою застосунками «Приват24» та «Ощад 24/7» користуються понад 70% наших споживачів. Спробуйте і ви!

Онлайн-сервіси рятують від спеки та економлять час!

Довідка: З 1 грудня 2023 року розподіл природного газу споживачам Чернігівської області здійснює Чернігівська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України». Компанія забезпечує природним газом майже 360 000 осель Чернігівщини, а система газопостачання області налічує понад 12 тис. км газопроводів та більше 2 тис. газорегулюючих пунктів. Окрім того, Чернігівська філія «Газмережі» надає послуги по встановленню та обслуговуванню газового обладнання, здійснює проектування та будівництво нових систем газопостачання, а також модернізацію існуючих. Забезпечує цілодобову роботу аварійно-диспетчерської служби 104. Основний пріоритет підприємства – комфорт та безпека споживачів блакитного палива, безаварійний та безперебійний розподіл газу 24/7.

За інформацією прес-центру Чернігівської філії «Газмережі»

Фото без опису