Фото без опису12 та 19 липня на базі Ріпкинського ліцею імені Софії Русової та Ріпкинського ліцею Ріпкинської селищної ради пройшли тренінги «Емоційна компетентність в умовах війни» для мешканців нашої громади. Такі колективні заходи в наш час є дуже важливими та допомагають людям утримувати позитивний емоційний настрій, легкість та оптимізм. У нестабільності та небезпеці сьогодення, ці позитивні емоції є вкрай важливими для здорового стану психічної системи кожної людини.

Саме для того, щоб у будь якій емоційно-важкій ситуації, люди вміли впоратися із власними емоціями, вони мають володіти методами саморегуляції. Опанувати ці методи учасницям тренінгів допомогли різноманітні дихальні та малювальні вправи, які були виконані за допомоги досвідчених  тренерок Каюк Інни та Колесник Ганни. Психологиням вдалося сформувати теплу та довірливу атмосферу, в якій всі учасники мали змогу розкритися, відверто поговорити про власні емоції, поділитися думками та спостереженнями. Саме завдяки теплій дружній атмосфері, учасники отримали задоволення від виконання вправ, та пішли додому із почуттям перезавантаження та легкості.

Програма дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR) – це програма реагування на гуманітарні потреби в Україні, яку впроваджує Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансує Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID’s BHA). ГО «КІСАР» є партнерською організацією Global Communities, яка реалізує завдання програми CLEAR на території Piпкінської громади.

#Програма_CLEAR, #КІСАР

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису