Фото без опису

1.Найменування замовника: Ріпкинська селищна рада (далі – Замовник)

1.1.Місцезнаходження  замовника: 15000, Україна, Чернігівська обл., Чернігівський район, смт. Ріпки, вул. Святомиколаївська, 85

1.2. Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 04412583

1.3.Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Розкидач піску РП-3 або еквівалент  (код згідно ЄЗС ДК 021:2015: 34220000-5    Причепи, напівпричепи та пересувні контейнери).

3. Кількість товарів, обсяг робіт або послуг: 1 од.

3.1. Місце поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 15000, Україна, Чернігівська область, Чернігівський район, смт. Ріпки, вул. Святомиколаївська, 85.

4. Розміру бюджетного призначення, очікувана вартість предмета закупівлі: 380000,00 грн. (триста вісімдесят  тисяч гривень 00 коп.)

Обґрунтування - Необхідність закупівлі розкидача піску РП-3 або еквівалента   пов’язана з виконанням функцій, покладених на органи місцевого самоврядування, зокрема в частині благоустрою населених пунктів Ріпкинської територіальної громади, так як широко застосовується для розкидання піску та солі на дорожніх покриттях узимку, оскільки цю роботу наразі виконують працівники вручну. Закупівля розкидача піску РП-3 або еквівалента з певними технічними і якісними характеристиками обґрунтована наявними потребами замовника. Тому, для дотримання принципів Закону, а саме максимальної економії та ефективності, замовник прийняв рішення провести закупівлю розкидача піску РП-3 або еквівалента з певними технічними і якісними характеристиками.

5. Строк поставки товарів, виконання робіт, надання послуг: до 30.09.2024 р.

                          6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-09-05-008926-a

7. Вид закупівлі: відкриті торги з особливостями

8. Джерело фінансування: кошти місцевого бюджету

9. Технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі:Розкидач піску РП-3 або еквівалент  (код згідно ЄЗС ДК 021:2015: 34220000-5        Причепи, напівпричепи та пересувні контейнери)

*Особливості товару:

-  Привід механізмів має бути гідравлічний;

- Подача піску забезпечує прутково-планчатий транспортер ширина якого 60 см;

- Розкидальна тарілка з лопатями має мати гідравлічний привід та зроблена з спеціальної зносостійкої сталі. Обертається на 20 градусів та яка відповідно регулює розкидання піску (солі) прямо або на сторону (направо/наліво) при роботі на краю проїжджої частини;

- Для регулювання норм внесення повинна бути встановлена шиберна заслінка, яка  повинна підійматися  та  опускатися  вручну.

-  Безресорна гальмівна вісь 70х1650 мм;

- Механічна опора дишла (ручний домкрат);

-  Пневматична гальмівна система;

- Встановлена система дорожнього освітлення.

 *Товар повинен бути новим, технічно справним, готовим до експлуатації, комплектуючі та матеріали – такі, що не були в експлуатації, відповідати екологічним нормам.

*Рік виготовлення – не раніше 2022 року.

*Якість Товару, що поставляється, повинна відповідати діючим ДСТУ, ГОСТ, технічним умовам виробника, а також має засвідчуватись документом підтверджуючим якість Товару, зміст яких у сукупності має містити інформацію про всі необхідні технічні, якісні характеристики Товару, а саме: сертифікат відповідності або декларація відповідності, та/або паспорт виробника, або гарантійний лист про надання сертифікату відповідності при поставці Товару, а також інші відповідні документи, передбачені законодавством для товарів даного виду, що засвідчують якість даного Товару. Якщо Товар не підлягає сертифікації, надається копія довідки про те, що дана продукція не підлягає обов’язковій сертифікації в Україні.

У разі відсутності певних технічних характеристик у документах, що підтверджують технічні, якісні характеристики Товару, то тоді вони мають зазначатися у документі складеному Учасником, якщо він є виробником базових транспортних засобів, в іншому випадку – в документі, виданому Учаснику виробником або уповноваженим представником виробника базових транспортних засобів (імпортером/ дистриб’ютором).

*Вимоги щодо локалізації.

У разі, якщо предмет закупівлі або його складові відповідно до підпункту 1 пункту 6-1 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про публічні закупівлі» входить до товарів, визначених підпунктом 2 цього пункту та якщо вартість предмета закупівлі дорівнює або перевищує 200 000, 00 грн., Учасник надає лист, яким гарантує, що ступінь локалізації товару визначеного підпунктом 2 пункту 6-1 Прикінцевих та перехідних положень Закону, що є предметом закупівлі або його складових дорівнює або перевищує 20 відсотків з посиланням на відповідний пункт Переліку, за яким відображається інформація про товар. Зокрема, особливості здійснення закупівель, визначені пунктом 61 розділу Х Закону, застосовуються до таких товарів: причепи, напівпричепи та пересувні контейнери, що є предметом цієї процедури закупівлі.

Ступінь локалізації виробництва визначається самостійно виробником товару, що є предметом закупівлі, та підтверджується Уповноваженим органом у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

Таким порядком є Порядок підтвердження локалізації виробництва товарів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 02.08.2022 № 681.

 * Гарантія на товар повинна бути надана на строк не менше ніж  12 місяців від дати поставки товару. Постачальник забезпечує здійснення технічного нагляду, гарантійного та сервісного обслуговування техніки протягом гарантійного терміну експлуатації.

* Для підтвердження відповідності технічним вимогам  Учасник у складі своєї пропозиції також повинен надати:

- паспорт товару з технічними характеристиками запропонованого учасником товару;

- сертифікат якості або сертифікат відповідності або декларація відповідності на товар;

- Лист – гарантію в довільній формі щодо надання вантажної митної декларації або аналогічного документу при поставці Товару, який підтверджуватиме законність ввезення товару на митну територію України у випадку, якщо Товар не українського виробництва;

- фото/зображення пропонованого Учасником товару;

- заповнену з його сторони таблицю «ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТОВАРУ», наведену нижче:

 

ТЕХНІЧНІ  ХАРАКТЕРИСТИКИ  ТОВАРУ

№ з/п

Найменування показника

Технічні вимоги до товару встановлені Замовником

Технічні показники товару, які пропонує Учасник

(колонка заповнюється учасником) *

1

Стан

Новий

 

2

Об’єм, м3

не менше 3

 

3

Вантажопідйомність, кг

не менше 4 500

 

4

Власна вага, кг

не менше 1 300

 

5

Габарити кузова, ДхШхВ, м

не менше 3,4х1,95х0,7

 

6

Габарити напівпричепа ДхШхВ, м

не менше 5,1х1,95х2,1

 

7

Колеса 2 шт.

 11,5/80-15,3

 

8

Навантаження на дишло, кг

не більше  1 100

 

10

Робоча ширина

до 4 м

 

11

Рік виготовлення

не раніше 2022

 

*При поставці товару Учасник-переможець разом з товаром надає:

- технічну документацію (Інструкцію по експлуатації), викладену  українською  мовою;

- документи, необхідні для реєстрації у відповідних реєстраційних органах;

- підготовлена виробником товару фактична калькуляція собівартості товару із зазначенням митної вартості імпортних компонентів (імпортованих виробником та/або придбаних у постачальників, які є резидентами України), що підтверджує ступінь локалізації поставленого товару не менше 20% відповідно до Постанови КМУ від 2 серпня 2022р. № 861.

-сертифікат про походження товару (Документ вимагається для іноземних виробників) ;

- видаткову накладну;

- акт приймання-передачі.