Фото без описуПротягом цього місяця  в нашій громаді пройшли чотири заходи на тему: «Емоційна регуляція в умовах війни» із циклу тренінгів для дорослих від ГО «КІСАР» та програми CLEAR.

Ці заходи відбуваються не вперше, але кожний з них є особливим та проходить по-своєму цікаво.

Що ми робили цього разу?

-Виконували дихальні вправи на розслаблення.
-Робили
практичні вправи: «Емоційна павутина», «Будиночок», «Повернення контролю», «Емоційні гойдалки» та інші.
-Аналізували власний емоційний стан.
-Малювали та робили із паперу  «Квіточку ресурсу».

Творча робота та робота руками має дуже гарний заспокійливий ефект та допомагає людям різного віку пережити важкі ситуації. Саме тому ми додали в програму заходів творчі майстер-класи, які були з радістю сприйняті учасницями
та учасниками. Як зазначили тренерки, всі учасники були щирі, відкриті та активні.

“Учасники стали краще орієнтуватися в емоціях, їх значенні та важливості їх самоусвідомлення. Зрозуміли, як та навіщо використовувати стабілізаційні практики та як  їх вводити до повсякденних практик”
, - відзначила ведуча  Каюк Інна.
Дякуємо усім тренерам, ГО «КІСАР» та програмі CLEAR (@programclear) за можливість долучитися до нових знань та допомагати нашим мешканцям і мешканкам розвивати такі необхідні навички саморегуляції.

Програма дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR) – це програма реагування на гуманітарні потреби в Україні, яку впроваджує Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансує Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID’s BHA).

#Програма_CLEAR, #КІСАР

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису