Фото без описуСаме з цією метою в нашій громаді цього місяця було проведено три заняття із навчального курсу «Терапевтична іграшка: «Teddy Bear Therapy». Під час занять тренерки багато говорили із дітьми про такі емоції, як сум, злість, радість, роздратованість. Розкриття суті цих емоцій передавалось дітям через цікаві вправи та мультфільми освітньої програми «Ласкаво просимо до Сезаму». Перегляд мультфільмів допоміг дітям краще розібратись у ситуаціях, коли люди почувають себе сумними, та як  їм можна допомогти. А також багато говорили про радість та її прояви у житті кожної людини.
Ну й завершальним етапом у кожному заході була арттерапія. Діти з радістю розфарбовували своїх ведмедиків та створювали для них будиночки, щоб вони почували себе в них комфортно та затишно.

Дякуємо шановним тренеркам,, ГО «КІСАР» та програмі CLEAR за практичні тренінги для дітей та турботу про мешканців нашої громади. 

Захід проведено в межах Програма CLEAR (@programclear), яка впроваджується міжнародною організацією Global Communities та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID's Bureau for Humanitarian Assistance).

#Програма_CLEAR, #КІСАР, #Sesam_Workshop

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису