Фото без описуВідповідальна та нелегка праця педагогів завжди має суспільне визнання. Її ще більше ускладнила війна, але вчителі успішно долають і ці виклики часу.

Тож напередодні професійного свята Ріпкинський селищний голова Сергій Гарус, начальник відділу освіти Анатолій Дебелий привітали педагогів, працівників шкіл та садочків із професійним святом.

Сергій Гарус подякував педагогам за роботу, особливо в такий не легкий час, коли їм доводиться по декілька разів на день спускати дітей в укриття, і навіть там продовжувати навчальний процес.

За багаторічну педагогічну діяльність, вагомі успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти педагогів Ріпкинської громади було відзначено грамотами різного рівня. Список нагороджених був довгим, бо кожен педагогічний працівник вкладає у своїх вихованців не лише свої знання, а й серце та душу.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису