Французька гуФото без описуманітарна організація «АКТЕД» (Acted) продовжує реалізацію Програми надання багатоцільової грошової допомоги громадянам, які мають категорії вразливості та на момент реалізації програми проживають на території Ріпкинської селищної територіальної громади.

З метою уточнення списків та подальшої реєстрації громадян на отримання грошової допомоги гуманітарна організація «АКТЕД» (Acted) просить жителів селища Ріпки підтвердити факт проживання в селищі та надати контактний номер телефону одного з членів домогосподарства.

Номер телефону необхідний для особистого запрошення громадян для реєстрації у визначений гуманітарною організацією день та час.

Звернутись для уточнення даних може один з членів домогосподарства відповідної вразливої категорії:

- домогосподарства, очолювані батьками-одинаками;

- домогосподарства, які складаються тільки з людей похилого віку або самотні люди похилого віку (60+);

- домогосподарства, які мають новонароджених дітей віком до 2 років;

- домогосподарства з вагітними жінками;

- домогосподарства, у складі яких є особи з інвалідністю 1, 2 групи, маломобільні особи або члени яких мають тяжкі хронічні захворювання та потребують дорогого лікування чи стороннього догляду

за адресою: с-ще Ріпки, вул. Святомиколаївська, 85 (фойє адміністративного    приміщення    Ріпкинської    селищної   ради,  1-й поверх)  з 11 по 18 жовтня 2024 року з 9.00 до 16.00 год. (крім вихідних).

З собою просимо мати паспорт громадянина України та контактний номер телефону одного з членів домогосподарства.

Звертаємо увагу, що для підтвердження фактичного проживання без реєстрації в с-щі Ріпки додатково необхідно надати відповідний документ (довідка, акт тощо).