Фото без опису

Розробник проекту регуляторного акта – відділ економіки, транспорту, торгівлі та інвестицій Ріпкинської селищної ради.

Проектом даного регуляторного акта затверджується Методика розрахунку та порядок використання плати за оренду майна комунальної власності Ріпкинської територіальної громади, що в подальшому надасть можливість розраховувати розмір стартової орендної плати об’єкта нерухомості, що пропонується для передачі в оренду.

Проєкт регуляторного акта та аналіз його регуляторного впливу оприлюднюються в мережі Інтернет на офіційному вебсайті Ріпкинської селищної ради в рубриці «Підготовка проектів регуляторних актів» (http://ripkynska.gromada.org.ua/pro-pidvischennya-efektivnosti-vikoristannya-majna-komunalnoi-vlasnosti-teritorialnoi-gromadi-08-40-39-05-04-2021/) не пізніше п’яти робочих днів з дня оприлюднення повідомлення про оприлюднення цього проєкту регуляторного акта.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта на офіційному вебсайті Ріпкинської селищної ради  в  мережі Інтернет.

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються:

у письмовому вигляді відділом економіки, транспорту, торгівлі та інвестицій Ріпкинської селищної ради за адресою: смт Ріпки, вул. Святомиколаївська,

85; за номером телефону (04641) 2-17-40;

в електронному вигляді за адресою: r.s-rada@ukr.net.