Фото без описуЯкісна школа – це місце, куди хочеться йти, де комфортно та безпечно, оскільки до вдосконалення роботи закладу долучаються всі. Насамперед засновник, який забезпечує заклад освіти необхідними ресурсами; директор, який постійно працює над якісною освітньою діяльність закладу; вчителі, для яких школа – територія розвитку та мотивації для надання якісної освіти; учнів, які отримують не лише освіту, а навички й вміння, корисні в житті, та батьків, які завжди забезпечують зворотній зв’язок та беруть участь у розвитку закладу освіти.

Забезпечення поліпшення якості  освітньої  діяльності  може бути  реалізоване  через  процедури  самооцінювання  або проходження  інституційного  аудиту (рекомендації та висновок за результатами інституційного аудиту Ріпкинської ОЗЗСО І-ІІІ ступенів) – нової процедури зовнішнього оцінювання роботи школи, під час якого незалежні експерти оцінюють освітні та управлінські процеси.

З інформаційним ресурсом, створеним у межах кампанії про якісну школу, можна ознайомитись за адресою:  https://qualityeducation.org.ua.

анімовані відеоролики:                                     https://drive.google.com/drive/folders/19HwFYaGA9pLBTO7abkbytg7bWMBkzyHN?usp=sharing