Фото без описуСім'я – це найдорожчий і найцінніший скарб. Без перебільшення можна сказати, що  сім'я – це найважливіше, чим багата людина.

Сім’я – це опора, тил, підтримка, розуміння. Справжня цінність в житті – це рідні та близькі люди. Родина - це тиха і затишна гавань. Підтримка найрідніших допомагає впоратися з будь-якими труднощами. Сім'я - це міцна скеля, захист від негараздів і розрада в неприємностях.

Травень та червень багаті на свята – це і День Матері (9 травня), і Міжнародний День сім’ї ( 15 травня), і День захисту дітей  (1 червня).

Депутатами Ріпкинської селищної ради прийнято «Програму підтримки сімей, які опинились у складних життєвих обставинах» на 2021-2025 роки. В рамках Програми відділом соціальних служб КЗ «Центр надання соціальних послуг» Ріпкинської селищної ради проведено вітальну акцію «Любов до України починається з родини».

З метою підтримки сім’ї, яка опинилась у складних життєвих обставинах,  напередодні  Дня  захисту  дітей  в  багатодітну  родину Сусленко, яка проживає на території Радульського старостинського  округу з приємною місією та з подарунками завітали голова громади Сергій Гарус, Леся Сидоренко – начальник відділу соціальних служб КЗ «Центр надання соціальних послуг» та Ніна Сусло - начальник служби у справах дітей.

Сергій Гарус вручив  багатодітній родині двоярусне дитяче ліжко, адже в родині виховується 6 дітей.

Нехай дитячий сміх лунає всюди, а рідні будуть вірною опорою. Нехай вас завжди зігріває тепло любові. Бажаємо всім родинам  бути  дружними і згуртованими. Добробуту,  добра  і гармонії всім родинам!

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Леся Сидоренко, начальник відділу соціальних  

служб КЗ «Центр надання соціальних послуг»

Ріпкинської селищної ради