Фото без описуРоки дитинства є найщасливішими у житті для кожного з нас. Особливо яскравим і насиченим є дитинство у дошкільнят.

Як одна прекрасна мить пролетіло навчання в Ріпкинському центрі дитячої та юнацької творчості для вихованців школи ранього розвитку дитини дошкільного віку «Малятко».

Це місце для дітей стало рідною домівкою. Тут вони подорослішали, отримали ґрунтовні знання і своїми успіхами довели, що готові іти далі та не зупинятись на досягненому.

Вчора, 1 червня, в центрі дитячої та юнацької творчості відбулось велике свято – випускний для наймолодших вихованців. Під час свята діти демонстрували свої вміння, які набули у студії за час навчання.

На свято завітали селищний голова Сергій Гарус, начальник відділу освіти Анатолій Дебелий. Гості привітали дітей зі святом, побажали успіхів в навчанні а батькам терпіння та мудрості. З нагоди Міжнародного дня захисту дітей випускники отримали солодкі подарунки.

Директор центру Тетяна Лях вручила випускникам свідоцтва про отримання дошкільної освіти, які у вересні стануть першокласниками.

За підготовку переможців обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» та обласного фестивалю-конкурсу «Поліський зорепад» та за результатами навчального року Грамотою відділу освіти Ріпкинської селищної ради нагороджено Логінову Оксану Олегівну – керівника гурткової роботи Ріпкинського центру дитячої та юнацької творчості.

За перемогу в II (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості» та за результатами навчального року Подякою відділу освіти Ріпкинської селищної ради нагороджено Вороніну Ольгу Миколаївну – керівника гурткової роботи Ріпкинського центру дитячої та юнацької творчості.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису