1 червня Ріпкинська дитячо-спортивна школа «Колос» відзначила свій 30-річний ювілей з дня заснування.

 З нагоди ювілею відбулась зустріч голови громади Сергія Гаруса з директорами та тренерами-викладачами, які працювали в закладі.

Голова громади наголосив на важливості підтримки спорту в наш час та заохочення молодих спортсменів. З метою підтримки вищих досягнень дитячо-юнацького спорту депутати Ріпкинської селищної ради затвердили програму «Грошова винагорода для заохочення провідних спортсменів Дитячо-юнацької спортивної школи».

Директор ДЮСШ Микола Голік привітав усіх зі святом та коротко розповів про розвиток спортивної школи та досягнення вихованців.

Вихованці ДЮСШ приймають  участь у чемпіонатах України та області , міжнародних та обласних змаганнях. Займають призові місця та стають переможцями.

 Наразі у спортивній школі   якісний рівень проведення занять здійснюють 7  кваліфікованих тренерів – викладачів. Діє п'ять відділення: футбол, волейбол, дзюдо, бокс та легка атлетика.

За вагомий особистий внесок у розвиток дитячо-юнацького спорту в Ріпкинській територіальній громаді та з нагоди 30-річниці з Дня заснування ріпкинської ДЮШ «Колос» відзначено перших директорів ДЮСШ, які в свій час керували закладом: Бабенко Віктора Івановича, Кирейчука Юрія Павловича, Гладкого Юрія Петровича.

А також тренерів-викладачів, Довбенка Анатолія Михайловича, Сусло Сергія Олексійовича, Міщенка Валерія Івановича,  які в свій час працювали в спортивній школі та прищепили своїм вихованцям любов до спорту.