Вчора, 7 червня, відбулась зустріч трудового колективу Вишнівської ЗОШ, батьків з представниками селищної ради та відділу освіти щодо припинення шляхом ліквідації Вишнівської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Селищний голова Сергій Гарус проаналізував мережу закладів загальної середньої освіти, що функціонують у громаді. Наголосив, що головне у закладі освіти – це якість знань, рівень підготовки учнів, вміння набувати навиків спілкування в колективі однолітків, мати можливість повноцінного розвитку своїх здібностей. Адже тільки в конкурентному учнівському середовищі у дітей є мотивація до кращих результатів у навчанні.

Всі присутні висловлювали свою точку зору та пропонували свої варіанти вирішення ситуації.

Це питання потрібно вирішувати зараз, щоб батьки мали можливість визначитись з навчальними закладами, до яких підуть їх діти восени а ми зможемо спланувати більш комфортні маршрути підвезення дітей, зазначив начальник відділу освіти селищної ради Анатолій Дебелий.

В школі працює 9 вчителів та 3 вчителі-сумісники. На кінець року в школі навчалось 30 учнів, частина яких вже вирішила змінити навчальний заклад. До першого класу планують зарахувати чотири дитини.