Урядовий контактний центр презентував створення сайту «гаряча лінія» з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей (сайт 1547)

Метою презентації веб-сайту 1547 є підвищення обізнаності українців у питаннях протидії домашньому насильству та отримання необхідної інформації щодо реагування на такі випадки.

Так, на даному сайті можна ознайомитися з інформацією, що є насильством та які його види існують, зареєструвати електронне звернення анонімно, без надання персональних даних, а також пройти опитування щодо якості роботи сайту 1547.

Даний сайт надасть більше можливостей для постраждалих та свідків домашнього насильства звернутися до органів виконавчої влади знайти потрібну інформацію стосовно того, до кого саме і у яких випадках можна й потрібно звертатись за допомогою та дозволить ефективно реагувати на протидію насильству у всіх його проявах. 

ГАРЯЧА ЛІНІЯ 1547 працює цілодобово, дзвінки безкоштовні

Презентацію веб-сайту протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей (сайт 1547) можна переглянути за посиланням.