Фото без опису

Перший тренінг з написання проєктів для Молодіжної ради при виконавчому комітеті Ріпкинської селищної ради та всієї активної молоді громади відбувся сьогодні, 20 грудня.

Творчу майстерню підготовки молодіжних проєктів представив учасникам Валерій Семенець, заступник начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради.

Під час заходу молодь навчилася проявляти ініціативу, пропонувати рішення, складати кошторис, залучати грантові кошти, писати проєктні плани і втілювати свої ідеї, які позитивно вплинуть на життя усієї громади.

- Такі заходи забезпечують живе спілкування, обмін думками, ідеями і натхненням, але найважливіший здобуток – це те, що вдалося розворушити молодь, дати відчуття, що вони потрібні своїй громаді і можуть приносити їй реальну користь, – прокоментував голова Ріпкинської селищної ради Сергій Гарус.

Діяльність проходить в рамках проекту Центр Доброчин / Dobrochyn Center "Розширення можливостей залучення молоді в Чернігівській області», що виконується за фінансової підтримки European Endowment For Democracy.

 

Фото без опису

Фото без опису