Фото без описуМабуть кожен із нас уже в передчутті майбутніх новорічних та різдвяних свят, адже грудень – це той зимовий місяць, який наповнений  приємними передсвятковими сюрпризами.  А День Святого Миколая та Новий рік – особливі свята, і найбільше їх чекають діти, адже саме перед Новим роком можуть здійснитися всі мрії!

З метою раціонального використання депутатських коштів Радикальної партії Олега Ляшка, головою бюджетної комісії Ріпкинської територіальної

громади, Поляком Геннадієм Вікторовичем, було прийнято рішення закупити дітям з Ріпкинської територіальної громади професійні планшети, які вони зможуть використовувати для  навчання, в тому числі і дистанційного, адже саме діти – майбутнє України, зможуть стати хорошими спеціалістами та працюватимуть для розвитку нашої держави.

За сприяння депутата Ріпкинської селищної ради, голови бюджетної комісії, Поляка Геннадія Вікторовича, за зверненням до депутата обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка, Шаповаленко Неоніли Олександрівни, на придбання планшетів з коштів, передбачених на виконання депутатських повноважень, було виділено 53 тисячі 500 грн.

За ці кошти         КЗ «Центр надання соціальних послуг» Ріпкинської селищної ради було придбано для дітей вісім планшетів.

Нещодавно в чотири заклади загальної середньої освіти Ріпкинської територіальної громади – Ріпкинський ОЗЗСО, Ріпкинську гімназію, Радульський ЗЗСО та Вербицький ЗЗСО завітали депутати Ріпкинської селищної ради,  Поляк Геннадій Вікторович, Кондратенко Тетяна Миколаївна та начальник відділу соціальних служб КЗ «Центр надання соціальних послуг» Ріпкинської селищної ради, Леся Сидоренко, та  вручили дітям планшети.

П’ять дітей з інвалідністю, дві дитини учасників АТО/ООС та одна дитина із сім’ї, яка опинилась у складних життєвих обставинах отримали  планшети, які зможуть використовувати для навчання, в тому числі і дистанційного.

          

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису