Фото без описуВчора, 10 лютого 2022 року, у селах Вербичі, Велика Вісь, Звеничів відбулися громадські обговорення кандидатури Костирко Ірини Миколаївни на посаду старости Вербицького старостинського округу.

Попередньо у всіх селах старостату були розміщені оголошення про проведення даного зібрання з датою, часом та місцем проведення. Також оголошення про громадські слухання було оприлюднено на офіційному сайті Ріпкинської селищної ради.

В зазначений час у вищевказаних селах зібрались активні місцеві мешканці аби висловити свою думку стосовно запропонованої кандидатури.

Членами оргкомітету проведено письмове опитування, щодо підтримки кандидатури Костирко Ірини Миколаївни. За результатами опитування 25% від кількості жителів старостату, підтримали висунуту кандидатуру.

В подальшому кандидатури старост, які отримали підтримку більше 20 (17) відсотків голосів жителів від загальної кількості жителів відповідного старостинського округу будуть внесені на затвердження сесією Ріпкинської селищної ради, яка відбудеться 17 лютого 2022 року об 11.00 в залі засідань селищної ради.

 

Фото без опису