Фото без описуОрганізаційний комітет з проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах Ріпкинської селищної ради (далі – організаційний комітет) на виконання Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах Ріпкинської селищної ради, затвердженого рішенням Ріпкинської селищної ради від                       12 жовтня 2021 року інформує про результати проведення громадського обговорення.

Враховуючи підсумки попереднього вивчення громадської думки жителів старостинських округів стосовно кандидатури старости, проведеного ініціативною групою у складі депутатів, працівників селищної ради та активних жителів громади – Ріпкинським селищним головою на громадське обговорення винесено наступні кандидатури старост:

1) Нагуло Віктора Івановича – на посаду старости Голубицького старостинського округу;

2) Ковальової Віри Анатоліївни - на посаду старости Малолиственського старостинського округу;

3) Труби Ірини Іванівни - на посаду старости Сиберізького старостинського округу;

4) Красківського Олександра Сергійовича - на посаду старости Замглайського старостинського округу;

5) Обитоцького Олексія Володимировича - на посаду старости Красківського старостинського округу;

6) Бачурного Дмитра Вікторовича - на посаду старости Задеріївського старостинського округу;

7) Костирко Ірини Миколаївни - на посаду старости Вербицького старостинського округу.

Рішенням організаційного комітету від 15 грудня 2021 року (Протокол № 1) визначено дати проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах Ріпкинської селищної ради, а саме:

1) 28 грудня 2021 року в Голубицькому старостинському окрузі;

2) 29 грудня 2021 року в Малолиственському старостинському окрузі;

3) 11 січня 2022 року в Сиберізькому старостинському окрузі;

4) 12 січня 2022 року в Замглайському старостинському окрузі;

5) 18 січня 2022 року в Красківському старостинському окрузі;

6) 20 січня 2022 року в Задеріївському старостинському окрузі;

7) 10 лютого 2022 року у Вербицькому старостинському окрузі.

Інформація про дату, час і місце проведення громадського обговорення була розповсюджена в місцях скупчення людей у відповідних населених пунктах та на офіційному веб-сайті Ріпкинської селищної ради.

На момент проведення громадського обговорення кандидатури старости в Голубицькому старостинському окрузі (28 грудня 2021 року) налічувалось 539 жителів, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. Після узагальнення результатів громадського обговорення організаційним комітетом встановлено, що кандидатуру Нагуло Віктора Івановича на посаду старости підтримали 121 житель Голубицького старостинського округу, що становить більше 20 відсотків голосів жителів від загальної кількості жителів старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. За наслідками узагальнення результатів проведення громадського обговорення кандидатури старости в Голубицькому старостинському окрузі № 5 Ріпкинської селищної ради прийнято рішення: вважати погодженою кандидатуру Нагуло Віктора Івановича на посаду старости як таку, що отримала підтримку більше 20 відсотків голосів жителів від загальної кількості жителів Голубицького старостинського округу № 5 Ріпкинської селищної ради, які є громадянами України і мають право голосу на виборах.

На момент проведення громадського обговорення кандидатури старости в Малолиственському старостинському окрузі (29 грудня 2021 року) налічувалось 462 жителі, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. Після узагальнення результатів громадського обговорення організаційним комітетом встановлено, що кандидатуру Ковальової Віри Анатоліївни на посаду старости підтримали 152 жителі Малолиственського старостинського округу, що становить більше 20 відсотків голосів жителів від загальної кількості жителів старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. За наслідками узагальнення результатів проведення громадського обговорення кандидатури старости в Малолиственському старостинському окрузі № 8 Ріпкинської селищної ради прийнято рішення: вважати погодженою кандидатуру Ковальової Віри Анатоліївни на посаду старости як таку, що отримала підтримку більше 20 відсотків голосів жителів від загальної кількості жителів Малолиственського старостинського округу № 8 Ріпкинської селищної ради, які є громадянами України і мають право голосу на виборах.

На момент проведення громадського обговорення кандидатури старости в Сиберізькому старостинському окрузі (11 січня 2022 року) налічувалось 697 жителів, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. Після узагальнення результатів громадського обговорення організаційним комітетом встановлено, що кандидатуру Труби Ірини Іванівни на посаду старости підтримали 171 житель Сиберізького старостинського округу, що становить більше 20 відсотків голосів жителів від загальної кількості жителів старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. За наслідками узагальнення результатів проведення громадського обговорення кандидатури старости в Сиберізькому старостинському окрузі № 10 Ріпкинської селищної ради прийнято рішення: вважати погодженою кандидатуру Труби Ірини Іванівни на посаду старости як таку, що отримала підтримку більше 20 відсотків голосів жителів від загальної кількості жителів Сиберізького старостинського округу № 10 Ріпкинської селищної ради, які є громадянами України і мають право голосу на виборах.

На момент проведення громадського обговорення кандидатури старости в Замглайському старостинському окрузі (12 січня 2022 року) налічувалось 1551 житель, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. Після узагальнення результатів громадського обговорення організаційним комітетом встановлено, що кандидатуру Красківського Олександра Сергійовича на посаду старости підтримали 281 житель Замглайського старостинського округу, що становить більше 17 відсотків голосів жителів від загальної кількості жителів старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. За наслідками узагальнення результатів проведення громадського обговорення кандидатури старости в Замглайському старостинському окрузі        № 1 Ріпкинської селищної ради прийнято рішення: вважати погодженою кандидатуру Красківського Олександра Сергійовича на посаду старости як таку, що отримала підтримку більше 17 відсотків голосів жителів від загальної кількості жителів Замглайського старостинського округу № 1 Ріпкинської селищної ради, які є громадянами України і мають право голосу на виборах.

На момент проведення громадського обговорення кандидатури старости в Красківському старостинському окрузі (18 січня 2022 року) налічувалось 569 жителів, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. Після узагальнення результатів громадського обговорення організаційним комітетом встановлено, що кандидатуру Обитоцького Олексія Володимировича на посаду старости підтримали 154 жителі Красківського старостинського округу, що становить більше 20 відсотків голосів жителів від загальної кількості жителів старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. За наслідками узагальнення результатів проведення громадського обговорення кандидатури старости в Красківському старостинському окрузі         № 7 Ріпкинської селищної ради прийнято рішення: вважати погодженою кандидатуру Обитоцького Олексія Володимировича на посаду старости як такого, що отримав підтримку більше 20 відсотків голосів жителів від загальної кількості жителів Красківського старостинського округу  № 7 Ріпкинської селищної ради, які є громадянами України і мають право голосу на виборах.

На момент проведення громадського обговорення кандидатури старости в Задеріївському старостинському окрузі (20 січня 2022 року) налічувалось 410 жителів, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. Після узагальнення результатів громадського обговорення організаційним комітетом встановлено, що кандидатуру Бачурного Дмитра Володимировича на посаду старости підтримали 143 жителі Задеріївського старостинського округу, що становить більше 20 відсотків голосів жителів від загальної кількості жителів старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. За наслідками узагальнення результатів проведення громадського обговорення кандидатури старости в Задеріївському старостинському окрузі         № 6 Ріпкинської селищної ради прийнято рішення: вважати погодженою кандидатуру Бачурного Дмитра Вікторовича на посаду старости як такого, що отримав підтримку більше 20 відсотків голосів жителів від загальної кількості жителів Задеріївського старостинського округу  № 6 Ріпкинської селищної ради, які є громадянами України і мають право голосу на виборах.

На момент проведення громадського обговорення кандидатури старости у Вербицькому старостинському окрузі (10 лютого 2022 року) налічувалось 528 жителів, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. Після узагальнення результатів громадського обговорення організаційним комітетом встановлено, що кандидатуру Костирко Ірини Миколаївни на посаду старости підтримали 132 жителі Вербицького старостинського округу, що становить більше 20 відсотків голосів жителів від загальної кількості жителів старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. За наслідками узагальнення результатів проведення громадського обговорення кандидатури старости у Вербицькому старостинському окрузі         № 3 Ріпкинської селищної ради прийнято рішення: вважати погодженою кандидатуру Костирко Ірини Миколаївни на посаду старости як такої, що отримала підтримку більше 20 відсотків голосів жителів від загальної кількості жителів Вербицького старостинського округу № 3 Ріпкинської селищної ради, які є громадянами України і мають право голосу на виборах.

В подальшому кандидатури старост, які отримали підтримку більше 20 (17) відсотків голосів жителів від загальної кількості жителів відповідного старостинського округу будуть внесені на затвердження сесією Ріпкинської селищної ради.

Організаційний комітет з проведення громадського обговорення кандидатури

старости в старостинських округах Ріпкинської селищної ради