Все більше клієнтів команди постачальників ТВІЙ ГАЗЗБУТ, до якої входить ТОВ «Чернігівгаз Збут», користується можливістю сплачувати за електричну енергію та її розподіл через постачальника. В такий спосіб підприємці суттєво економлять час – взаємодіючи лише з одним персональним менеджером постачальника замість двох, та спрощують ведення бухгалтерії.

«В сьогоднішніх умовах, коли наші клієнти змушені одночасно приймати і втілювати в життя чимало важливих рішень, взаємодія з постачальником послуг та Оператором системи розподілу забирає чимало часу. Ми пропонуємо укласти один договір на оплату обох послуг (постачання електроенергії та її розподілу), оскільки цінуємо час наших клієнтів. Таким чином, всю взаємодію зі іншим учасниками процесу бере на себе наш менеджер», - підкреслює керівниця відділу продажів юридичним особам ТОВ «Чернігівгаз Збут» Інна Бунак.

Весь подальший процес організує персональний менеджер ТОВ "Чернігівгаз Збут":

формує і надсилає вам рахунок і за розподіл, і за постачання електроенергії;

організує переведення на спецрахунок оператора системи розподілу отриманих від вас коштів;

складає Акти на компенсацію послуги розподілу і на електроенергію.

Звертаємо увагу, що уклавши такий договір клієнт отримує можливість обирати спосіб оплати обох послуг – попередня, подекадна чи постоплата, без жодних додаткових платежів. В той час, як напряму взаємодіючи з Оператором системи розподілу клієнт зобов’язаний здійснювати попередню оплату - до 25 числа місяця, що передує місяцю розподілу.

Дізнатися більше інформації та можна замовивши консультацію менеджера через форму Зворотного зв’язку на нашому сайті https://cngaszbut.com.ua/forma-zvazku

Довідково: Компанія провадить господарську діяльність на підставі ліцензії на постачання природного газу затвердженої постановою НКРЕКП № 653 від 17.05.2017 р. та електроенергії затвердженої постановою НКРЕКП № 1119 від 17.06.2020 р 

«ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Надійний та зручний для кожного.