Фото без описуДля захисту рідного краю четвертий відділ Чернігівського РТЦК та СП запрошує чоловіків віком 21-27 років на військову службу за контрактом.

Вимоги до кандидатів :
- бажання захищати Україну;
- міцне здоров'я;
- не проходили військової служби;
- відсутність судимостей.
         Під час воєнного стану військовослужбовці, крім звичайного грошового забезпечення, отримують додаткову винагороду. Без участі в бойових діях — плюс 30 тисяч гривень, за участь в бойових діях — до 100 тисяч гривень (пропорційно до кількості днів).

Довідки за адресою: смт. Ріпки вул. Грициніна,23, тел. 0677255024.

НИНІ ТАКОЖ ВІДБУВАЄТЬСЯ МАСШТАБНИЙ ПРОЄКТ НАВЧАННЯ УКРАЇНСЬКИХ ВІЙСЬКОВИХ ЗА КОРДОНОМ

Це британський проект, розрахований на підготовку не однієї тисячі військових. Міністр оборони України Олексій Резніков зазначає:
— Сьогодні на озброєння нашої армії надходить сучасна потужна техніка і зброя. Та, про яку ще кілька місяців тому ми могли тільки мріяти, вона здавалась недосяжною. Як колись Stinger, Javelin, NLAW, які вже стали звичною зброєю для наших захисників і захисниць. За його словами, наші бійці вже опанували артилерійські системи калібру 155 мм М777, FH-70, САУ М109, «Цезар» та PzH 2000, РСЗВ M142 HIMARS, САУ «Краб», а також значну кількість бойових броньованих машин М113, FV-103, Bushmaster, Senator, Mastiff, Husky та Wolfhound. Резніков повідомив, що зараз українські військові вивчають експлуатацію артилерійських систем калібру 155 мм М777, САУ «Краб», реактивних систем залпового вогню M142 HIMARS, M270 та MARS II.
Продовжується навчання з управління:

- самохідних зенітних установок «Гепард 1A2»;

- мінних тральщиків класу Sundown;

- екіпажів БТР VAB, БМП M80-A та ін.

Навчання відбуваються у Великій Британії, Італії, Литві, Польщі, Словаччині, Словенії, Франції та ФРН.

Фото без опису