Фото без опису5 грудня в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто за покликом серця безкорисно допомагає людям. Бути волонтером - означає віддавати частку свого серця іншим, бути готовим протягнути руку підтримки тим, хто найбільше її потребує.

З 2014 року для українців це свято стало важливим і актуальним. Слово «волонтер» стало тотожним слову «порятунок». Революція Гідності згуртувала людей. З початком акцій протесту на Майдані Незалежності в короткі терміни волонтерами було налагоджене постачання всього необхідного на той час. З початком військових дій на сході країни вони стали янголами - охоронцями для захисників України, поранених та переселенців.

Після повномаштабного вторгнення росії справжню ціну волонтерам тепер знають всі, особливо наші військовослужбовці, які захищають країну від російської агресії. Завдяки волонтерському руху, який є унікальною армією забезпечення і допомоги, врятовано тисячі життів, а Збройні Сили відчувають постійну надійну підтримку і турботу.

Дякую всім, хто в цей нелегкий час присвячує свій талант, енергію та виявляє щире бажання допомогти іншим, не чекаючи подяк та винагороди.

Щиро бажаю вам міцного здоров'я, довголіття, сімейного затишку, вдячності від людей, миру у ваших домівках та в нашій країні.

З найкращими побажаннями                                                              Ріпкинський селищний голова                                                                          Сергій Гарус