Фото без опису03 травня 2023 року Ріпкинським районним відділом державної реєстрації актів цивільного стану припинено надання послуг з державної реєстрації народження фізичної особи та її походження, шлюбу, смерті громадян.

Відповідно до рішення Ріпкинської селищної ради від 20 квітня 2023 року на відділ «Центр надання адміністративних послуг» Ріпкинської селищної ради (ЦНАП) покладено делеговані повноваження щодо проведення державної реєстрації народження фізичної особи та її походження, шлюбу, смерті громадян, які проживають в населених пунктах Ріпкинської територіальної громади.

Наразі виконкомом селищної ради проводяться необхідні заходи щодо забезпечення кадрами та оформлення допусків до відповідних реєстрів для здійснення зазначених вище повноважень.

Про дату початку проведення реєстрації народження, шлюбу, смерті громадян у відділі ЦНАП Ріпкинської селищної ради буде повідомлено додатково.

На даний час тимчасово жителям Ріпкинської територіальної громади для державної реєстрації народження фізичної особи та її походження, шлюбу, смерті громадян необхідно звертатись до Чернігівського відділу державної реєстрації актів цивільного стану за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка,48.