Фото без опису

З 11 вересня 2023 року відділом «Центр надання адміністративних послуг» Ріпкинської селищної ради надаються адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану:

1. Державна реєстрація народження фізичної особи та її походження.

2. Державна реєстрація шлюбу.

3. Державна реєстрація смерті.

На період дії правового режиму воєнного стану в Україні зареєструвати факт народження, шлюбу, смерті у відділі «Центр надання адміністративних послуг» Ріпкинської селищної ради можуть усі особи (уповноважені представники), які звернулися за такими адмінпослугами, а не лише жителі Ріпкинської громади. Після скасування правового режиму воєнного стану в Україні ці адмінпослуги будуть надаватися лише жителям Ріпкинської громади.

 Видача повторних (дублікатів) свідоцтв про народження, про смерть, про шлюб, про розірвання шлюбу не здійснюється відділом «Центр надання адміністративних послуг» Ріпкинської селищної ради. Для отримання таких документів необхідно звернутися до будь-якого районного відділу реєстрації актів цивільного стану міжрегіонального управління Міністерства юстиції України.

Відділ «Центр надання адміністративних послуг» Ріпкинської селищної ради знаходиться за адресою: смт Ріпки, вул. Святомиколаївська, 114, І поверх. Прийом громадян проводиться щоденно з понеділка по п’ятницю з 08.00 до 17.00 години, обідня перерва з 13.00  та 14.00 години.

Чернігівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Чернігівському районі  Чернігівської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції: місто Чернігів, вулиця Шевченка, 48, телефон+380 (46) 295-24-54. Прийом громадян ведеться у вівторок з 08.00 до 17.00 години та суботу з 08.00 до 16.00 години, обідня перерва з 12.00 до 13.00 години.