Фото без опису3 листопада у приміщенні Ріпкинської селищної ради відбулася робоча зустріч керівника управління головної інспекції ГУНП в Чернігівській області Валерія Лісового, тимчасово виконуючого обов’язки начальника відділення поліції №2 (Ріпки) Сергія Козаченка та представників Ріпкинської селищної ради.

Під час зустрічі керівник головної інспекції розповів присутнім про нові підходи в роботі поліції, обговорили співпрацю поліції та громади, основною метою якої є створення спільного безпечного простору.

Акцентувалася увага і на підтриманні публічного порядку і безпеки громадян, освітленні вулиць у вечірній час, а також одній із актуальних тем – це керування транспортними засобами (мопедами, мотоциклами і т.п.) неповнолітніми, які не мають права керування транспортними засобами та порушують правила дорожнього руху.

За результатами зустрічі було досягнуто домовленостей щодо тісної комунікації та взаємодії між населенням і поліцією, вивчення проблем у сфері безпеки у громаді та їх спільного подолання. Також керівник управління головної інспекції та керівник Ріпкинської поліції домовилися щодо проведення спільної профілактичної роботи з неповнолітніми особами, які порушують правила дорожнього руху та керують транспортними засобами.

Робочу зустріч запланували провести на базі одного з навчальних закладів, розташованих на території Ріпкинської селищної ради, у найкоротші терміни.