Фото без описуНа звернення ініціативної групи Ріпкинського опорного закладу загальної середньої освіти депутати селищної ради,на сесії 11 лютого 2021 року,  виділили кошти на закупівлю будматеріалів для ремонту шкільної бібліотеки.

 

 

 

Фото без опису

Сьогодні, 8 квітня, голова громади Сергій Гарус та начальник відділу освіти Анатолій Дебелий відвідали навчальний заклад та оглянули відремонтоване приміщення.

 

 

 

 

Бібліотекар Алла Ревенок розповіла, що ремонт зроблено за усіма нормами сучасних бібліотек. Виконано зонування простору закладу з урахуванням сучасних вимог. Учні можуть скористатись оновленим читальним залом та відразу отримати необхідну інформацію.

 

Фото без описуТакож гості завітали до теплиці, яка збудована в рамках проекту міжнародної технічної допомоги Європейського союзу «Мережа виробничих інкубаторів «Шкільний сад». Заступник директора з навчально-виховної роботи Наталія Крутченко розповіла про науково-дослідну роботу дітей, яку проводять на базі теплиці.

 

 

Фото без опису

Директор школи Сергій Лебедко подякував керівництву громади за підтримку навчального закладу та надання можливості школярам навчатись в комфортних та сучасних умовах.