Фото без опису15 травня Україна відзначає Міжнародний День сім’ї. Адже саме сім’я є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі.

«В них діти, народжені серцем» - саме так кажуть про прийомні сімї, які взяли на виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

На території Ріпкинської територіальної громади функціонує 7 прийомних сімей, в яких виховується 14 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Справжніми батьками стають лише тоді, коли по-справжньому навчилися відчувати, розуміти, приймати та любити дитину. Бути прийомними батьками - це особлива дорога батьківства – благородна, складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами. Це щастя, помножене на всіх і тривоги, поділені на кожного члена родини, адже  виховання дитини – це не мила забава, а завдання, що вимагає тяжких переживань, зусиль, безсоних ночей і
багато
-багато думок.

З нагоди Міжнародного Дня сімї відділом соціальних служб КЗ «Центр надання соціальних послуг» проводилась вітальна акція «Прийомна родина – щаслива дитина». В прийомні сім’ї, які функціонують на території Ріпкинської територіальної громади з приємною місією завітали Сергій Гарус, голова Ріпкинської територіальної громади, Андрій Булда, директор КЗ «Центр надання соціальних послуг» Ріпкинської селищної ради та Леся Сидоренко – начальник відділу соціальних служб КЗ «Центр надання соціальних послуг» Ріпкинської селищної ради, щоб привітати прийомні родини з Міжнародним Днем сім’ї та вручити подарунки.

Сім’я – це складова людського щастя.

КЗ «Центр надання соціальних послуг» Ріпкинської селищної ради щиро вітає всі сім’ї Ріпкинської територіальної громади з Міжнародним Днем сім’ї. Хай любов’ю іскряться очі, мир і спокій поселяться у ваших душах. А головне, хай удома вас завжди чекають щирі і люблячі люди! Хай ваші сімї завжди будуть щасливими!

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Леся Сидоренко, начальник відділу соціальних  

служб КЗ «Центр надання соціальних послуг»

Ріпкинської селищної ради