Фото без описуЗ метою соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, застосування ефективних норм із соціальної підтримки багатодітних сімей, профілактики правопорушень, запобігання дитячій бездоглядності, безпритульності серед осіб, які не досягли вісімнадцятирічного віку, попередження нещасних випадків серед дітей, виявлення та попередження фактів домашнього насильства, невиконання батьками або особами, які їх заміняють, обов'язків щодо виховання дітей на території Ріпкинської територіальної громади комісією у складі: начальника служби у справах дітей Ріпкинської селищної ради, директора та ФСР КЗ «ЦНСП» Ріпкинської селищної ради, інспектора ДСНС та ст. інспектора СЮП ВП ЧРУП ГУНП в Чернігівській області, 02.11.2022 року було проведено профілактичний безпековий захід по сім'ях, які опинилися у складних життєвих обставинах та сім'ях, батькам, яких були повернуті діти з інтернатних закладів після 24.02.2022 року.

Під час рейду перевірені умови проживання, підготовки до опалювального сезону, навчальний процес дітей, який проходить дистанційно, та виконання батьками обов'язків, передбачених ст. 150 Сімейного кодексу України.

Також представником ДСНС та ювенальною поліцейською дітям роздані листівки, щодо безпечного поводження з вибухонебезпечними предметами, недопущення нещасних випадків та роз'яснено правила поведінки у разі їх виявлення, а начальником служби у справах дітей передано солодощі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

За інформацією СЮП ВП ЧРУП ГУНП в Чернігівській області