Фото без опису

                               До уваги населення ! З   05.06.2024р. по 11.06.2024р.

за сприятливих погодних умов ТОВ «Чернігівська індустріальна молочна компанія» буде проводити наземний обробіток посівів пшениці фунгіцидом «Тілмор», посівів соняшнику гербіцидом «Челендж» та «Геліантекс» і посівів кукурудзи гербіцидом «Лаудіс» та прилипачем «Меро», які дозволені до використання в Україні.

 

Інформація.

«Тілмор» - системний фунгіцид для найбільш ефективного захисту посівів пшениці від комплексу хвороб. Діючі речовини – протіоконазол, тебуконазол. Клас токсичності – 3.

«Челендж» - гербіцид системної дії для боротьби з широколистими бур’янами. Діюча речовина – аклоніфен. Клас токсичності – 3.

«Лаудіс» - гербіцид системної дії для боротьби проти однорічних дводольних та злакових бур’янів на посівах кукурудзи. Діючі речовини – темботріон, ізоксадіфен. Клас токсичності – 3.

«Меро» - прилипач (поверхнево активна речовина) на рослинній основі для використання з іншими засобами. Діюча речовина – ріпаково-метиловий ефір. Клас токсичності – 3.

«Геліантекс» - інноваційний гербіцид системної дії для контролю проблемних видів дводольних бур’янів у посівах соняшнику. Діюча речовина - галауксифен-метил. Клас токсичності – 3.