Фото без опису17 липня 2024 року на адресу Ріпкинської селищної ради надійшла заява від акціонерного товариства «Облтеплокомуненерго» про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, на послугу з постачання теплової енергії.

17 липня 2024 року інформація про намір акціонерного товариства «Облтеплокомуненерго» змінити тарифи доведена до відома споживачів шляхом її розміщення на веб-сайті селищної ради (рубрика «Інформація для споживачів житлово-комунальних послуг, тарифи», підрубрика «Послуги з централізованого опалення»), а також на інформаційних стендах, один з яких розташований в приміщенні Ріпкинської селищної ради, а інший – поблизу адмінбудівлі КЗ «Центр надання соціальних послуг» Ріпкинської селищної ради за адресою: вул. Святомиколаївська, 114, селище Ріпки.

Крім того, 17 липня 2024 року більш детальна інформація із вказаного вище питання розміщена на веб-сайті акціонерного товариства «Облтеплокомуненерго».

Зауваження та пропозиції фізичних та юридичних осіб з приводу зміни тарифів приймалися акціонерним товариством «Облтеплокомуненерго» протягом 7 календарних днів з дня оприлюднення інформації, тобто з 17 липня 2024 року по 23 липня 2024 року включно.

За повідомленням акціонерного товариства «Облтеплокомуненерго» з                17 липня 2024 року по 23 липня 2024 року зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб з приводу зміни тарифів до товариства не надходили.

Ріпкинська селищна рада звертає увагу споживачів послуг акціонерного товариства «Облтеплокомуненерго» на намір товариства встановити в опалювальному періоді 2024 – 2025 років двоставковий тариф, який передбачає сплату абонентської плати рівними частинами протягом усього року, а не тільки в опалювальний період, як було до цього.

Питання «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та тарифів на послугу з постачання теплової енергії акціонерному товариству «Облтеплокомуненерго»» буде включено до порядку денного чергового засідання виконавчого комітету Ріпкинської селищної ради, яке планується провести в кінці серпня 2024 року.

Ріпкинська селищна рада просить жителів громади, які є споживачами послуг акціонерного товариства «Облтеплокомуненерго», не бути байдужими та в строк до 20 серпня 2024 року висловити свою думку стосовно встановлення:

- одноставкого тарифу на послуги акціонерного товариства «Облтеплокомуненерго» (оплата здійснюватиметься протягом опалювального періоду), або

- двоставкого тарифу на послуги акціонерного товариства «Облтеплокомуненерго» (сплата абонентської плати здійснюватиметься рівними частинами протягом усього року).

Свої пропозиції просимо надавати в довільній формі:

за адресою вул. Святомиколаївська, 85, селище Ріпки;

на електронну адресу селищної ради r.s-rada@ukr.net;

за телефоном (04641) 2 - 17 - 86 (контактна особа – Остапенко Сергій Володимирович).