Фото без опису

Громадська організація "Агенція міських ініціатив":

✅Запрошуємо мешканців Ріпкинської громади долучитися до стратегічної сесії з розробки Програми комплексного відновлення та Плану відновлення та розвитку вашої громади.

✅Захід проводить команда громадської організації «Агенція міських ініціатив», яка працює над розробкою цих документів.

✅Наші експерти напрацювали драфти Програм комплексного відновлення та плану відновлення та розвитку для кожної з громад-учасниць проєкту.

✅У процесі роботи ми активно залучали до участі дітей, молодь, пенсіонерів тощо. Тепер плануємо здійснити ще один цікавий захід — зібрати представників з кожної з громад у Чернігові для дводенного обговорення проєктів, які вони б хотіли реалізувати.

✅Фасилітатор разом з експертами проєкту допоможуть учасникам визначити свою мету або ще якісніше над нею пропрацювати.

✅Саме ви вирішуєте, як має жити ваша громада у найближчі роки. Але для цього потрібно поділитися своїми думками з експертами громадської організації «Агенція міських ініціатив», які наразі розробляють Програму комплексного відновлення ваших громад.

✅Захід відбудеться 22-23 жовтня у Чернігові.

Учасникам покриваються витрати на проїзд та проживання.

✅Зареєструватися можна за посиланням https://forms.gle/57KEB1bMAqv1wGNk7

Проєкт «Разом до відновлення та розвитку» створено громадською організацією «Агенція міських ініціатив» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.