«Готуймося!»

«Готуймося!»

Опалювальний період 2022-2023 років буде найскладнішим в історії України і його упевнене проходження напряму залежатиме від послідовних та скоординованих дій центральної і місцевої влади та громадян. Одним із важливих заходів підготовки є проведення побутової термомодернізації власниками квартир та індивідуальних будинків, а також інформування щодо того, як менше витрачати тепло та що робити, якщо зникло опалення. Саме такі первинні заходи дозволять зменшити втрати теплової енергії та створити оптимальний мікроклімат в оселях.

Погодинні відключення світла на Чернігівщині: графік та як це працює

Погодинні відключення світла на Чернігівщині: графік та як це працює

Для стабілізації енергосистеми у Чернігівській області запроваджено графік погодинних відключень електроенергії. Цей графік з переліком адрес та будинків увечері 2 листопада оприлюднило АТ «Чернігівобленерго».

Новини закупівель

Новини закупівель

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: «Сіль для промислового перероблення ДСТУ 4246:2003 кам`яна, сорт вищий, крупність 3, без пакування (насипом)  (код згідно ЄЗС ДК 021:2015: 14410000-8 Кам’яна сіль)»

Приймальня в режимі відеоконференції

Приймальня в режимі відеоконференції

15 листопада 2022 року відбудеться онлайн приймальня в режимі відеоконференції з першим заступником голови районної державної адміністрації Будановим Денисом Сергійовичом. Зустріч відбудеться в приміщені Ріпкинської селищної ради.

Програма "Власний дім"

Програма "Власний дім"

Чернігівський обласний Фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі повідомляє, що згідно діючої обласної Програми підтримки індивідуального житлового будівництва та розвитку особистого селянського господарства «Власний дім» на 2021 — 2027 роки, жителі сіл, селищ, селищ міського типу та малих міст Чернігівської області мають можливість отримати довгострокові пільгові кредити на наступні цілі:

Для отримання субсидії витрати на оплату комуналки мають перевищувати 15% доходу

Для отримання субсидії витрати на оплату комуналки мають перевищувати 15% доходу

Субсидію на оплату житлово-комунальних послуг призначають людям, які не можуть самостійно сплатити всю суму. Розмір виплат розраховують індивідуально для кожної сім’ї з огляду на її склад, сукупний дохід та розмір житлового приміщення. Проте для призначення субсидії витрати на житлово-комунальні послуги мають перевищувати в середньому 15% щомісячного сукупного доходу.

До уваги багатодітних родин!

До уваги багатодітних родин!

З 1 листопада 2022 року посвідчення батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї видаватимуться відділом культури, сім’ї, молоді та спорту Ріпкинської селищної ради. За оформленням документу звертатися  в кабінет № 109 приміщення Ріпкинської селищної ради.