І знову сумна звістка сколихнула нашу громаду

Звістка про смерть українських захисників завжди є важкою і болісною… Ще один український військовий, ще один наш земляк, що воював за мир та свободу нашої країни, пішов від нас.

Поліція інформує!

З 1 березня 2024 року на автомобільних дорогах загального користування державного значення Чернігівської області вводиться обмеження на рух вантажного транспорту.

Ріпкинська громада стала учасником проєкту «З теплом у серці до серця»

Сьогодні до громади завітали представники ГО «Київський інститут стратегічного аналізу та реформи» (ГО «КІСАР»). Голова громади Сергій Гарус та директор ГО «КІСАР» Вячеслав Козак обговорили реалізацію проєкту в громаді.

Проєкт «Автошкола для осіб з інвалідністю»

Нині серед громадян України користується попитом послуга з отримання посвідчення водія. Серед охочих кермувати автівкою є й люди з інвалідністю. Саме тому в Україні було створено автошколи для осіб з інвалідністю. «Автошколи для осіб з інвалідністю» – це флагманський проєкт Міністерства внутрішніх справ України, який реалізується у рамках ініціативи «Без бар’єрів» Першої леді України Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ.

Соціальна допомога для ветеранів та переселенців від транспортної компанії Грузар

У березні 2024 року Українська компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

Це актуально!

Під час війни, що триває, ворог знищує українське дитинство. Наші діти втрачають відчуття безпеки, своїх рідних, свої домівки. Чимало з них отримало фізичні та психологічні травми.

Громада отримала новий шкільний автобус

Сьогодні Ріпкинська громада отримала новенький шкільний автобус ATAMAN (з одним місцем для школяра з обмеженими можливостями). Автобус буде закріплено за Ріпкинським ліцеєм, який є опорним закладом громади.

«Залишаємося гідними своїх Героїв!»

20 лютого 2014 року в середмісті Києва загинули 48 мітингувальників. Їх разом з іншими 54 загиблими та п’ятьма активістами Майдану, які загинули навесні 2014 року, назвали Героями Небесної Сотні.