Соціальна допомога для ветеранів та переселенців від транспортної компанії Грузар

У березні 2024 року Українська компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

Це актуально!

Під час війни, що триває, ворог знищує українське дитинство. Наші діти втрачають відчуття безпеки, своїх рідних, свої домівки. Чимало з них отримало фізичні та психологічні травми.

Громада отримала новий шкільний автобус

Сьогодні Ріпкинська громада отримала новенький шкільний автобус ATAMAN (з одним місцем для школяра з обмеженими можливостями). Автобус буде закріплено за Ріпкинським ліцеєм, який є опорним закладом громади.

«Залишаємося гідними своїх Героїв!»

20 лютого 2014 року в середмісті Києва загинули 48 мітингувальників. Їх разом з іншими 54 загиблими та п’ятьма активістами Майдану, які загинули навесні 2014 року, назвали Героями Небесної Сотні.

Оголошено прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2023»

Асоціація благодійників України та Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» оголошують 17-й конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2023».

Анкетування серед надавачів послуг з психологічної допомоги

З метою оптимізації взаємодії всіх надавачів послуг в процесі розбудови ментального здоров'я серед Захисників і Захисниць України, членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України України. 

До уваги !!!

Громадяни, які здавали документи для отримання статусу дитини, яка постраждала від воєнних дій та збройних конфліктів 24 січня 2024 року рішення можуть отримати в Ріпкинській селищній раді у чергових.